Security 2.0


Студенти кафедри технічного захисту інформації Факультету комп’ютерних наук та технологій відвідали виставку Security 2.0 – головну галузеву подію України в сфері обладнання та технологій безпеки, гуманітарного розмінування, цивільного захисту та домедичної допомоги.

Виставка проходила 2 та 3 жовтня 2024 року у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» в місті Києві. Виставка SECURITY 2.0 не просто платформа для представлення новітніх розробок, вона охоплює питання від сучасних технологій безпеки та гуманітарного розмінування до кібербезпеки та захисту інфраструктури. Студенти ознайомились з новітніми технологіями та рішеннями у сфері безпеки, дізналися про сучасні підходи до гуманітарного розмінування, занурилися у світ кіберзахисту та цифрової безпеки та мали змогу взяти участь у майстер-класах з домедичної допомоги.

Виставка Security 2.0 справила враження своїм сучасним підходом до безпеки. Інноваційні технології, представлені на заході, продемонстрували нові можливості в кіберзахисті, фізичній безпеці та управлінні ризиками.

Перед входом, надворі, стояли розміновувальні машини, які розміновують території, і бронемашина, мобільні укриття, які побудовані з бетонних плит, а також укриття, які всередині зроблені так, що можна находиться довгий час, як кімната. Потім, далі вже всередині, експонати найбільше були спрямовані саме для військових, було багато стендів з шоломами, бронежилетами, плитами для них,також були дрони, як маленькі фпв, так і великі, також стояла техніка для розмінувань ще, броньована машина, але не військова, цивільна.

На виставці також проводились тренінги по першій домедичній допомозі. Особливо, вразили інтерактивні стенди та практичні демонстрації рішень, які акцентували увагу на важливості інтеграції різних систем.  Ми ознайомились з принципом роботи поліграфа, навчились надавати першу медичну допомогу при пораненнях та мали змогу роздивитись різні види модульних конструкцій укриттів. Також ми мали змогу перевірити свої знання з кібербезпеки та отримати приємні сувеніри.

Останні новини
Security 2.0

Студенти кафедри технічного захисту інформації Факультету комп’ютерних наук та технологій відвідали виставку Security 2.0 – головну галузеву подію України в сфері обладнання та технологій безпеки, гуманітарного розмінування, цивільного захисту та домедичної допомоги.

Вітання з днем захисників і захисниць України

Кафедра з великою подякою і вдячністю поздоровляє наших захисників і захістниць! Робітниками-захісниками нашої кафедри була проведена благодійна акція. Під час якої було вручення подяк та робота з місцевим населенням з дітками, з приводу чого не можна торкатися про що зразу повідомляти дорослим або військовим.

21 вересня о 9 ранку відбулась лекція професора Університету Сан-Хосе (Каліфорнія, США) – Бена Ріда – на тему “gRPC – Google RPC”

  Практика запрошення закордонних фахівців для читання лекцій дозволяє студентам отримати унікальну можливість навчатися у світових експертів у галузі комп’ютерних технологій та кібербезпеки, що сприяє їх професійному зростанню та розширенню горизонтів знань. Одним з основних переваг запрошення закордонних фахівців є те, що вони привносять різноманітність підходів та перспектив у навчальну програму. Це дозволяє студентам побачити […]

Останні події
21
Бер
Відкрита лекція на кафедрі ЗЗІ

У вівторок 21 березня 2023 року відбулася відкрита онлайн-лекція на тему: «Дослідження та побудова аналогових схем на операційних підсилювачах».

08
Чер
День відкритих дверей

Шановні абітурієнти! Запрошуємо Вас на День відкритих дверей, який відбудеться 08 червня 2019 року.

04
Кві
XIX Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів «Політ. Сучасні проблеми науки»

4 квітня відбудеться XIX Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів «Політ. Сучасні проблеми науки»